Laser Battery

Bateri per Automjete

AÇI Sh.a sjell ne Shqiperi baterite LASER, baterite me te mira ne treg per automjetet tuaja. Bateritë Laser prodhohen në Korenë e Jugut, në fabrikën Hyundai. Janë bateri 100% të mbyllura, pra nuk kërkojne rimbushje. Metali i brendshëm është kalcium i pa ndryshkshëm, që i bën këto bateri shumë rezistente nga ndryshimet ekstreme të temperaturës.

DSC_0058 copy

Ofrojme bateri të ndryshme CMF, AGM dhe EFB per te gjitha llojet e mjeteve: vetura, automjete pune, mjete bujqësore, anije dhe jahte e bateri për përdorim industrial dhe elektrik.

Bateri CMF

Bateri Laser 44Ah

 Modeli/Fuqia Dimensionet (mm)

Modeli: (SC)54464 R

Kap. Ah (20h): 44 Ah

(A) EN: 380

Gjatesia: 207

Gjeresia: 174

Lartesia: 189

Lartesia me pole: 189

Bateri Laser 50Ah

 Modeli/Fuqia Dimensionet (mm)

Modeli: MF55066 L

Kap. Ah (20h): 50 Ah

(A) EN: 415

Gjatesia: 207

Gjeresia: 174

Lartesia: 189

Lartesia me pole: 189

Bateri Laser 45Ah

 Modeli/Fuqia Dimensionet (mm)

Modeli: MF55B24 R/L

Kap. Ah (20h): 45 Ah

(A) EN: 430

Gjatesia: 236

Gjeresia: 128

Lartesia: 200

Lartesia me pole: 220

Bateri Laser 62Ah

 Modeli/Fuqia Dimensionet (mm)

Modeli: MF56219 R/L

Kap. Ah (20h): 62 Ah

(A) EN: 500

Gjatesia: 242

Gjeresia: 174

Lartesia: 189

Lartesia me pole: 189

Bateri Laser 55Ah

 Modeli/Fuqia Dimensionet (mm)

Modeli: (SC)55565 R

Kap. Ah (20h): 55 Ah

(A) EN: 450

Gjatesia: 242

Gjeresia: 174

Lartesia: 189

Lartesia me pole: 189

Bateri Laser 71Ah

 Modeli/Fuqia Dimensionet (mm)

Modeli: (SC)57113

Kap. Ah (20h): 71 Ah

(A) EN: 610

Gjatesia: 278

Gjeresia: 174

Lartesia: 174

Lartesia me pole: 174

Bateri Laser 74Ah

 Modeli/Fuqia Dimensionet (mm)

Modeli: (SC)57412

Kap. Ah (20h): 74 Ah

(A) EN: 650

Gjatesia: 278

Gjeresia: 174

Lartesia: 189

Lartesia me pole: 189

Bateri Laser 80Ah

 Modeli/Fuqia Dimensionet (mm)

Modeli: (SC)58012

Kap. Ah (20h): 80 Ah

(A) EN: 700

Gjatesia: 278

Gjeresia: 174

Lartesia: 189

Lartesia me pole: 189

Bateri Laser 80Ah

 Modeli/Fuqia Dimensionet (mm)

Modeli: (SC)58014

Kap. Ah (20h): 80 Ah

(A) EN: 730

Gjatesia: 314

Gjeresia: 174

Lartesia: 174

Lartesia me pole: 174

Bateri Laser 100Ah

 Modeli/Fuqia Dimensionet (mm)

Modeli: (SC)100L

Kap. Ah (20h): 100 Ah

(A) EN: 750

Gjatesia: 324

Gjeresia: 172

Lartesia: 204

Lartesia me pole: 224

Bateri Laser 100Ah

 Modeli/Fuqia Dimensionet (mm)

Modeli: (SC)60038

Kap. Ah (20h): 100 Ah

(A) EN: 800

Gjatesia: 351

Gjeresia: 173

Lartesia: 189

Lartesia me pole: 189

Bateri Laser 140Ah

 Modeli/Fuqia Dimensionet (mm)

Modeli: (SC)64020

Kap. Ah (20h): 140 Ah

(A) EN: 950

Gjatesia: 503

Gjeresia: 182

Lartesia: 193

Lartesia me pole: 214

Bateri Laser 180Ah

 Modeli/Fuqia Dimensionet (mm)

Modeli: (SC)68022

Kap. Ah (20h): 180 Ah

(A) EN: 1050

Gjatesia: 503

Gjeresia: 216

Lartesia: 193

Lartesia me pole: 214

Bateri Laser 230Ah

 Modeli/Fuqia Dimensionet (mm)

Modeli: (SC)73011

Kap. Ah (20h): 230 Ah

(A) EN: 1100

Gjatesia: 503

Gjeresia: 261

Lartesia: 217

Lartesia me pole: 239

Start and stop car engine ignition button vector illustration. Realistic round red control in chrome metallic frame with LED illumination on vehicle dashboard
ModeliAh (20h)(A) ENGjatesia mmGjeresia mmLartesia mmLartesia me Pole mm
(SC)54464 R44 Ah380207174189189
MF55066 L 50 Ah415207174189189
MF55B24 R/L45 Ah430236128200220
MF56219 R/L62 Ah500242174189189
(SC)55565 R 55 Ah450242174189189
(SC)57113 71 Ah610278174174174
(SC)57412 74 Ah650278174189189
(SC)5801280 Ah700278174189189
(SC)5801480 Ah730314174174174
(SC)100L 100 Ah750324172204224
(SC)60038100 Ah800351173189189
(SC)64020140 Ah950503182193214
(SC)68022180 Ah1050503216193214
(SC)73011230 Ah1100503261217239

Bateri Start-Stop

Start and stop car engine ignition button vector illustration. Realistic round red control in chrome metallic frame with LED illumination on vehicle dashboard

Bateri Laser EFB-70Ah

 Modeli/Fuqia Dimensionet (mm)

Modeli: EFB-70

Kap. Ah (20h): 70 Ah

(A) EN: 760

Gjatesia: 275

Gjeresia: 174

Lartesia: 189

Lartesia me pole: 189

Bateri Laser AGM-80Ah

 Modeli/Fuqia Dimensionet (mm)

Modeli: AGM-80

Kap. Ah (20h): 80 Ah

(A) EN: 800

Gjatesia: 310

Gjeresia: 172

Lartesia: 190

Lartesia me pole: 190

Bateri Per Mjete Lundruese

alina-kacharho-86wR5GZJZdQ-unsplash-min
 

Bateri per Jahte 102Ah​

 Modeli/Fuqia Dimensionet (mm)

Modeli: SC31S

Kap. Ah (20h): 102 Ah

(A) EN: 750

Gjatesia: 330

Gjeresia: 171

Lartesia: 270

Lartesia me pole: 238