Galp Belona MO2

Graso të formuluara me vajra minerale shumë të rafinuara dhe trashës të litiumit. Përmban disulfid molibden i cili i jep asaj veti shumë të gjera të lubrifikimit, duke ulur koeficientin e fërkimit edhe nën ngarkesa të mëdha.

Category: Brand:

Description

MIRATIME / REKOMANDIME AMBALAZHI

ISO 6743-9: L-XBBCDB 2 DIN 51502: KPF2G-20

  • Kovë 5 Kg
  • Kovë 18 Kg
  • Fuçi 180 Kg