Mirësevini në
AÇI SHA
Rreth Nesh Lubrifikante Galp dhe Bateri Laser per te gjitha llojet e automjeteve dhe makinerive
Need Better Plan To Start Business Contact Us Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and type setting has been the industry's standard dummy text
AÇI - SH.A

Rreth Nesh

Distributor ekskluziv i lubrifikantëve të markës GALP

AÇI SH.A është themeluar në vitin 2003, si një kompani e shitjes dhe shpërndarjes së vajrave lubrifikantë. Ekipi themelues ishte i specializuar në tregun produkteve te naftes me një ekperiencë të gjatë në kompani të tjera.

Që në fillimet e saj, kompania jonë ishte e përqendruar në shpërndarjen e produkteve PETROGAL nën emrin e markës Galp, duke pasur ekskluzivitet në territorin shqiptar për këto produkte.

Në vitin 2017, kompania jonë mori ekskluzivitetin e plotë për shpërndarjen e produkteve Galp në rajonit të Ballkanit. 

Në vitin 2018, ne filluam shpërndarjen e markës sonë të baterive automobilistike, Laser.

GALP

LUBRIFIKANTE

LASER

BATERI AUTOMJETESH

image

Bateri CMF (Calcium Premium Batteries) 100% te mbyllura per te gjitha llojet e per automjeteve

image

Bateri per automjete me Start-Stop EFB (Enhanced Flooded Battery) 100% te mbylluara

image

Bateri per automjete me Start-Stop AGM (Absorbent Glass Mat) 100% te mbylluara

Let's Start

Start Your Business with brainstorming

Business

Consulting

Strategy

Dërgo Mesazh

  Na Kontaktoni

  Adresa

  Rruga "Ali Kelmendi" Tiranë, Shqipë

  Orari

  E Hene - E Shtune
  08:00 - 18:00

  Latest News

  Read Latest Updates