Galp Transmatic D II

Lubrifikant shumëfunksional me cilësi të lartë për aplikim në transmetimet automatike të automjeteve motorike, transmetimet e ndërrimit të energjisë (Powershift), konvertuesit e momentit rrotullues, sistemi i drejtimit të energjisë dhe madje edhe disa pajisje hidraulike.

Description

MIRATIME / REKOMANDIME AMBALAZHI
GM DEXRON II-D ALLISON C-4 CAT TO-2 FORD MERCON FORD M2C 138-CJ/ M2C 166-H MB 236.1, 236.7 VOITH H55.6335.36 MAN 339 Z1, V1, L2 VOLVO 97335, 97325 ZF TE-ML 03D, 04D, 05L, 11A, 14A, 17C RENK DOROMAT VICKERS M-2950-S, I-286-S SUNDSTRAND-SAUER DENISON HF-0
  • Fuçi 205 Lt
  • Kovë 20 Lt
  • Kuti 18×1 Lt