Galp Belona 3

Grasot GALP BELONA janë graso për shumë qëllime, të formuluara me trashës litiumi, vajra minerale me cilësi të lartë dhe aditivë të nivelit më të lartë, të cilat ofrojnë rezistencë të shkëlqyeshme ndaj oksidimit, duke mbrojtur sipërfaqet metalike, përfshirë lidhjet e metaleve të verdha, kundër korrozionit. Ata përfshijnë një polimer (ngjitës) në strukturën e tyre që garanton ngjitje të lartë, qëndrueshmëri strukturore dhe rezistencë ndaj ujit.

Category: Brand:

Description

MIRATIME / REKOMANDIME AMBALAZHI

Grade NLGI 3 ISO 6743-9 L-XBDHA3 DIN 51502 K-3N-20

  • Kovë 5 Kg
  • Kovë 18 Kg
  • Fuçi 180 Kg