Galp Belona EP00

Grasot GALP BELONA EP janë graso me karakteristika ekstreme presioni (EP) të tipit shumë qëllime, të dizajnuara me trashës litiumi, vajra minerale me cilësi të lartë dhe aditivë të nivelit më të lartë, të cilat sigurojnë mbrojtje të shkëlqyeshme ndaj konsumimit dhe rezistencë ndaj oksidimit, duke mbrojtur sipërfaqet kundër korrozionit, përfshirë lidhjet e verdha të metaleve. Ata përfshijnë një polimer ngjitës në strukturën e tyre që garanton aderimin e shkëlqyeshëm, qëndrueshmërinë strukturore dhe rezistencën ndaj ujit superiore se ajo që vërehet zakonisht në masat litike me shumë qëllime EP, duke lejuar përdorimin në aplikime ku kullimi duhet të zvogëlohet.

Category: Brand:

Description

MIRATIME / REKOMANDIME AMBALAZHI

ISO 6743-9 L-XBCFB00 DIN 51502 KP-00K-20

  • Kovë 18 Kg